Despre noi

In 1994 am indraznit sa credem ca vom putea construi in Romania o agentie imobiliara care sa ofere servicii profesioniste. Dupa 28 de ani de activitate, Euroest a reusit sa se impuna ca un partener important pentru investitorii puternici romani si straini. Ne-am specializat pe fiecare segment imobiliar in parte, pe baza unor pregatiri intense si constante, cu traineri profesionisti - specializati in domeniul imobiliar. Investim continuu in  calitatea serviciilor, pentru ca am fost constienti de la bun inceput ca exigenta clientilor va creste permanent si numai o prestatie cu adevarat profesionista va consolida increderea partenerilor nostri in Euroest.

Se poate spune orice despre noi... Important e ce se vede, ce am demonstrat ca suntem in stare si ce planuri avem in urmatorii 20 de ani! Vi se pare mult? Noua, nu!... Euroest a fost conceputa ca o afacere de familie.  A fost, este si va ramane afacerea lui Dragos Dragoteanu.

28 de ani. Atat ne-a trebuit sa demonstram ca suntem un nume pe piata imobiliara romaneasca!
Suntem fericiti de ce se intampla acum in economie, pentru ca oamenii si firmele puternice isi consolideaza pozitia de lideri si valoarea in domeniul in care activeaza, in conditii de criza si post-criza. Asteptam de mult aceasta provocare pentru ca noua nu ne e frica de concurenta! Suntem profesionisti, optimisti si entuziasti!


De ce suntem mai buni ca altii? De ce nu ne e frica de concurenta? Cu ce ne deosebim de alte agentii? Originalitatea companiei consta in faptul ca toti angajatii/colaboratorii permanenti ai Euroest gasesc pentru clientii firmei cele mai bune solutii, ca si cum ar fi in joc propriii lor bani. Aceasta implicare totala demonstreaza ca noua ne pasa de succesul investitorilor nostri, de viitorul lor in afaceri. Ca sa nu folosim concepte importate din strainatate, pentru ca suntem mandri ca suntem romani si o firma 100% cu capital romanesc, noi am introdus in Romania notiunea de "agentia casei" sau "agentia firmei". Euroest poate fi agentia ta imobiliara! Partenerul tau de incredere in domeniul imobiliar!

EUROEST ofera urmatoarele servicii imobiliare in Bucuresti si Ilfov:

- consultanta in tranzactii: promovarea si vânzarea de proiecte imobiliare exclusive, vânzarea de terenuri, vânzarea/inchirierea de locuinte, birouri, spatii comerciale si industriale.

- marketing & advertising: campanii de marketing pentru dezvoltari imobiliare in orice segment de piata, advertising specializat - inclusiv pe panourile proprietatea Euroest.

- cercetare/analiza imobiliara: realizam studii de fezabilitate profesioniste pentru obtinerea creditelor bancare, analize comparative si focus-grup pentru dezvoltari imobiliare importante.

Avantajul colaborarii cu EUROEST este dat de profesionalismul, siguranta, eficienta si confidentialitatea tranzactiilor.

  Daca aveti o problema imobiliara, cu siguranta aveti nevoie de EUROEST!

PUNETI-NE LA INCERCARE! CONTACTATI-NE ACUM!