Despre noi

În 1994 am îndrăznit să credem că vom putea construi în România o agenție imobiliară care să ofere servicii profesioniste. După 30 de ani de activitate, Euroest a reușit să se impună că un partener important pentru investitorii puternici.

Investim continuu în calitatea serviciilor, pentru că am fost conștienți de la bun început că exigență clienților va crește permanent și numai o prestație cu adevărat profesionistă va consolida încrederea partenerilor noștri în Euroest.

Se poate spune orice despre noi... Important e ce se vede, ce am demonstrat că suntem în stare și ce planuri avem în următorii 20 de ani! Vi se pare mult? Nouă, nu!... Euroest a fost concepută că o afacere de familie. Și așa va rămâne!

30 de ani. De atât timp demonstrăm că suntem un nume pe piață imobiliară românească. Suntem fericiți de ce se întâmplă acum în economie, pentru că oamenii și firmele puternice își consolidează poziția de lideri și valoarea în domeniul în care activează, în condiții de criză și post-criză. Așteptăm de mult această provocare pentru că nouă nu ne e frică de concurență. Suntem profesioniști, optimiști și entuziaști.

De ce suntem mai buni decat alții? De ce nu ne e frică de concurență? Cu ce ne deosebim de alte agenții? Originalitatea companiei constă în faptul că toți angajații/colaboratorii permanenți ai Euroest găsesc pentru clienții firmei cele mai bune soluții, ca și cum ar fi în joc propriii lor bani. Această implicare totală demonstrează că nouă ne pasă de succesul investitorilor noștri, de viitorul lor în afaceri. Ca să nu folosim concepte importate din străînătate, pentru că suntem mândri că suntem români și o firma 100% cu capital românesc, noi am introdus în România noțiunea de "agenția casei" sau "agenția firmei". Euroest poate fi și agenția ta imobiliară. Partenerul tău de încredere în domeniu. Un adervarat Real Estate Boutique!

EUROEST oferă următoarele servicii imobiliare în București și Ilfov:

- consultanță în tranzacții: promovarea și vânzarea de proiecte imobiliare exclusive, vânzarea de terenuri, vânzarea/închirierea de locuințe, birouri și spații comerciale.

- marketing & advertising: campanii de marketing pentru dezvoltări imobiliare în orice segment de piață, advertising specializat.

- cercetare/analiză imobiliară: realizăm studii de fezabilitate profesioniste pentru obținerea creditelor bancare, analize comparative și focus-grup pentru dezvoltări imobiliare importante.

Avantajul colaborării cu EUROEST este dat de profesionalismul, siguranță, eficientă și confidențialitatea tranzacțiilor.

Dacă aveți o problema imobiliară, cu siguranță aveți nevoie de EUROEST.

PUNEȚI-NE LA ÎNCERCARE!