Coworking

Stimati clienti, potentiali parteneri, viitori investitori,

Suntem onorati sa va prezentam o noua oportunitate imobiliara!

  • Misiunea noastra este sa gasim birouri, open space, in Bucuresti si orasele importante din Romania. Lista acestora o gasiti mai jos. 
  • In Bucuresti cautam 10-15 locatii noi. Avem nevoie de 500-1.000 mp/ locatie. In provincie, vizam orasele mari, unde incercam sa identificam spatii cu o suprafata de 300-500 mp, preferabil in office buildings, aflate in zone comerciale sau in intersectii importante. Preferam locatii situate in centrul de interes al oraselor, langa Tribunal, Curtea de Apel, hoteluri, restaurante, magazine universale, camine studentesti din centrele universitare, cu vad pietonal, auto si parcari in preajma. Intr-un cuvant, in ''inima'' oraselor/ cartierelor sau in/ langa centrele vechi.
  • Ne uitam cu interes si la imobile in constructie - in restaurare, renovare sau reconversie. Preferam spatiile de la mezanin in hotelurile care au suprafete excedentare sau etajul 1 in centre de afaceri cat mai noi. Daca exista intrare separata de la parter este ideal. Avem nevoie de lumina naturala, spatiu vitrat cat mai generos care sa permita o vizibilitate sporita a exteriorului pentru viitorii clienti. Cu cat geamurile sunt mai mari, cu atat mai bine. Daca nu exista stalpi, ''amenajarea'' interioara poate fi foarte confortabila pentru viitorii chiriasi. In acest sens, ultimul etaj dintr-un imobil cu panorama frumoasa este un avantaj important.
  • Daca doriti sa deveniti partener sau investitor intr-un spatiu de coworking, va invitam sa analizati propunerea noastra. Suntem dornici sa va detaliem conceptul unei afaceri de succes, in care noi credem si suntem implicati direct. Daca aveti sau cunoasteti un spatiu conform celor mentionate mai sus, o locatie cu potential de afaceri neexploatat suficient sau libera din diferite motive, haideti sa vedem impreuna daca se preteaza la un centru de coworking care poate deveni un simbol pentru zona respectiva.
  • In functie de nivelului de dotari disponibile, amenajari interioare existente, spatii comerciale si recreationale din zona, posibilitati de organizare pentru intalniri de business, etc. ne putem gandii impreuna cum sa aducem plusvaloare pe termen lung, printr-o investitie bazata pe cifre si pe experienta noastra de peste 30 de ani in domeniul imobiliar. Singurul lucru care conteaza, cu adevarat, este dorinta dvs. de a fi partener cu o firma importanta, cu know-how in spatii care genereaza venituri sigure, fara batai de cap din partea dvs.
  • Daca exista deschidere, ca detinator de spatiu sau intermediar, va vom explica conceptul, apoi te invitam sa vezi rezultate si modele similare deja realizate, in alte locatii, acolo unde generam profit pentru proprietarii de spatii de birouri, prin parteneriate de tip Management agreement cu schema de revenue sharing.
  • La baza strategiei noastre de extindere stau studiile de piata pe zona de "flexible workspace" . Piata de coworking se estimeaza ca va avea o crestere a cererii de 5-6 ori pana in 2030! Nu spunem noi asta. Toate studiile din domeniu, facute de experti neutri, preconizeaza aceasta expansiune. Cota de piata actuala pentru "flexible workspace" este 5% din suprafata totala de birouri existente, urmand ca acesta sa creasca pana la 30% pana in 2030. Gradul de acoperire mediu al unui spatiu de coworking aflat intr-o locatie buna este in jur de 80%.
  • Avantajul principal al parteneriatului propus de Euroest il constituie un randament al investitiei/ capitalului cu cca 30% mai mare vs. randamentul unui contract de inchiriere clasic. Pe scurt, un venit lunar mai sigur, pe termen lung. Se reduce riscul de neocupare a spatiului si se poate maximiza profitul, printr-o investitie bazata pe schimbarea trendului pietei inchirierilor de birouri. Ne adaptam la ce-si doresc clientii si clientii ne urmeaza pentru ca le oferim cele mai bune conditii sa prospere, folosind serviciile noastre profesionale.
  • Tot ce prezentam este bazat pe cifre. Vom calcula impreuna un scenariu aplicat de P&L (Profit & Loss) pentru spatiul propus, cu premisele si veniturile obtinute in cazul partenerierii cu dvs. ca proprietar sau un alt potential investitor, urmand ca dvs. sa analizati si sa decideti gradul de oportunitate a acestui tip de colaborare.
  • In prezent, exista 15 centre de coworking in orasele din Romania, toate de succes.

Suntem partenerii strategici ai unei firme de renume mondial care a ales Euroest sa-i reprezinte interesul, cu obiectivul clar de a atinge tintele de expansiune, in acord cu previziunile pietei de coworking. Dupa ce ne veti prezenta spatiul dvs., veti afla cum puteti deveni partener cu cei mai buni dintre cei mai buni operatori de ''flexible workspace''.

Iata ce orase ne intereseaza: 

Bucuresti: Tineretului, Piata Muncii, Titan, Vitan, Dristor, Piata Iancului, Obor, Calarasilor, Dorobanti, Splaiul Unirii, Grozavesti, Gara de Nord, Floreasca, Domenii

In provincie: Iasi, Brasov, Constanta, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Braila, Arad, Bacau, Suceava, Drobeta-Turnu Severin, Ramnicu Valcea.

Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email.

Cu consideratie,

Dragos Dragoteanu

Owner Euroest Invest SRL

CIPS - Certified International Property Specialist